ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Η πολιτική επιστροφής χρημάτων και αλλαγών διαρκεί 30 ημέρες από την ημέρα που παραλάβατε την παραγγελία σας.

Προϋποθέσεις επιστροφών & αλλαγών:

  • Απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς
  • Το προϊόν πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε με την αρχική του συσκευασία.

Επιστροφές χρημάτων

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας. Άμεσα θα λάβετε μια δεύτερη ειδοποίηση για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.


Εάν εγκριθεί, τότε η επιστροφή χρημάτων θα διεκπεραιωθεί και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στην αρχική μέθοδο πληρωμής σας, εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος ημερών.


Η απόρριψη επιστροφής χρημάτων μπορεί να οφείλεται σε ελλιπή στοιχεία, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις επιστροφών.

Καθυστερημένες ή μη επιστροφές χρημάτων

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε πρώτα ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από τη δημοσίευση μιας επιστροφής χρημάτων.

Εάν τα έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμα την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση {email address}.

Προϊόντα σε προσφορά

Επιτρέπεται η επιστροφή χρημάτων μόνο σε προϊόντα κανονικής τιμής. Τα προϊόντα σε προσφορά δεν μπορούν να επιστραφούν.

Αλλαγές

Αλλαγές πραγματοποιούνται εντός 30 ημερών από την μέρα παράδοσης της παραγγελίας.
Σε περίπτωση που η παραγγελίας σας έφθασε με ένα προϊόν ελαττωματικό ή κατεστραμμένο. Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα επιστροφής και θα σας απαντήσουμε άμεσα για τα επόμενα βήματα.

Δώρα

Εάν το αντικείμενο επισημάνθηκε ως δώρο κατά την αγορά και αποστολή απευθείας σε εσάς, θα λάβετε μια πίστωση δώρου για την αξία της επιστροφής σας. Μόλις παραληφθεί το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας σταλεί ηλεκτρονικά δωροεπιταγή.

Εάν το προϊόν δεν επισημάνθηκε ως δώρο κατά την αγορά ή αν ο δωρητής έστειλε την παραγγελία στον εαυτό του για να σας δώσει αργότερα, θα στείλουμε μια επιστροφή χρημάτων στον δωρητή και θα μάθει για την επιστροφή σας.

Αποστολές & Επιστροφές

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα πρέπει να συμπληρώσετε την φόρμα επιστροφής που θα βρείτε στην σελίδα μας, και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για τα επόμενα βήματα.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος επιβαρύνουν εσας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος αποστολής επιστροφής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.

Ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας, ο χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για να φτάσει το προϊόν που ανταλλάξατε μπορεί να διαφέρει.
Εάν επιστρέφετε πιο ακριβά αντικείμενα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αποστολής με δυνατότητα παρακολούθησης ή να αγοράσετε ασφάλεια αποστολής. Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@elefhome.com για σχετικές ερωτήσεις.

Καλάθι αγορών