Σχετικά με εμάς

Elef home About us

Λίνα Φλάρη

Founder

Η δημιουργία της ELEF HOME ξεκίνησε σαν όνειρο εμπνευσμένο απο το προσωπικό μου πάθος για το interior design.

Η δημιουργία ενός χώρου που να αντικατοπτρίζει την αισθητική με απλότητα, κομψότητα και ζεστασιά αποτέλεσε την κεντρική ιδέα σε συνδυασμό με την επιθυμία μου να μοιραστώ το όραμα μου και να προσφέρω σε εσάς την ευκαιρία να δημιουργήσετε τον χώρο που ονειρεύεστε.
Η επιλογή κάθε προϊόντος έχει γίνει με αγάπη.
Η ζωή που θέλω να ζώ, ο άνθρωπος που θέλω να είμαι, το περιβάλλον στο οποίο εγώ βρίσκω την εσωτερική μου ηρεμία, το περιβάλλον στο οποίο δημιουργώ αναμνήσεις, ήταν ο βασικός άξονας για την δημιουργία της πρώτης συλλογής ELEF HOME. 

“…γιατί ένα αντικείμενο μπορεί να τα προσφέρει όλα αυτά, δημιουργώντας μια ιδέα, έναν ολόκληρο κόσμο”

Η ονομασία των προϊόντων αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ELEF HOME. Ένα αντικείμενο όπως και ένα δώρο κουβαλάει μια ολόκληρη ιστορία. Όπως στο θέατρο όταν ανοίγει η αυλαία μπορώ να πάρω πληροφορίες για την υπόθεση του έργου μέσα από τα αντικείμενα που υπάρχουν πάνω στην σκηνή. Έτσι για κάθε αντικείμενο που έχει πάρει το όνομα του από ένα ρόλο από θεατρικό έργο ή τον κινηματογράφο συνοδευόμενο με μία ατάκα του χαρακτήρα.
Το κάθε όνομα προέρχεται από την αίσθηση, τον κόσμο που δημιούργησε στο δικό μου νου… 

“…αυτό όμως τώρα το δίνω στα δικά σας χέρια για να μεταφραστεί σε ένα δικό σας προσωπικό κόσμο” .

Τα σχέδια και τα υλικά των προϊόντων χαρακτηρίζονται από γραμμές και υφές που εστιάζουν στην απλότητα και την κομψότητα. Οι γήινες αποχρώσεις που επικρατούν στην συλλογή προσφέρουν
μια φυσική ομορφιά και συμβάλλουν στην δημιουργία ενός ζεστού περιβάλλοντος.

 

Καλάθι αγορών